torstai 2. huhtikuuta 2015

Vegaanin munarikas pääsiäinen!

Pääsiäisen aika on suklaan ja herkkujen aikaa! Kauppoihin on alkanut ilmestymään entistä enemmän myös eläinystävällisiä suklaamunavaihtoehtoja meille herkkusuille. Vegaanituotteet -sivulta löytyy kattava lista vegaaneista suklaista. Pääsiäissuklaamunat voi halutessaan tehdä myös itse. Kamomillan konditoria -blogi ohjeistaa niiden valmistuksen. Perinteisen pääsiäisherkun, mämmin, voi nauttia vegaanisti vaihtamalla lehmänmaidon kauramaidoksi. Jotta eivät herkut täyttäisi kokonaan vatsaa, juhlavan pääsiäismenun loihtimiseen löytyy ideoita Vegaaniliiton esitteestä eläinystävällisiä reseptejä pääsiäiseksi (pdf).


http://www.oikeuttaelaimille.net/